Musikkavdelingen

Da antikvariatet ble startet som et enmannsforetak i 1965, var kombinasjonen bøker/musikk noe helt nytt i Norge. Senere har mange fulgt i de samme sporene. Hos oss har hver av avdelingene vokst med årene og lever nå sine egne liv.

Vår musikkavdeling er landets eldste og betjeningen den mest erfarne. Avdelingen har nærmere 50 års fartstid og dagens ansatte har over 30 års erfaring med kjøp og salg av musikk. Vi har sett trender komme og gå og har god oversikt over hva en sjeldenhet er verdt. Vi ønsker at kundene skal kunne stole på oss!

Vi handler med musikk innenfor de fleste genre, samleobjekter så vel som dagens aktualiteter.

Vi åpner gjerne for diskusjoner rundt faget ‘vinyl’ og ønsker vekommen alle de som har spørsmål om førsteutgaver og lignende.

Hos oss finner du i hovedsak:

- vinyl både brukt og nytt
- musikk innen de fleste genre, med vekt på rock
- singler fra Beatles til dagens artister
- brukte og nye CD’er til svært gunstige priser

Vi er kontinuerlig på jakt etter vinyl, både beregnet på samlere og/eller de som først og fremst ønsker musikken. Prisene varierer helt fra 10kr og oppover, med mange gode tilbud i de lavere prisklassene, men også blant de antikvariske platene kan man gjøre gode kjøp. Vi betaler godt for sjeldenheter og verdsetter høyt kundenes tilfredshet ved salg til oss. Oppgjør gjøres kontant eller via giro.

Ta kontakt med oss og spør etter Bene eller Eirik.

Telefon +4722200013 (Eirik-mobil 92282242)
e-post:

Vi aksepterer alle elektroniske betalingsløsninger og kredittkort kan også belastes via telefon eller e-post.

Velkommen til oss!

- Powered by